Loading...

Bedste biografer i Danmark

Prisen for at gå i biografen i Danmark er steget over de seneste år, men når du ser nye film i en af de danske biografsale er der heller ingen tvivl om, at du får helt unikke filmoplevelser og fantastisk service. Spørgsmålet er, hvilken biograf der er den allerbedste.

Dette afhænger selvfølgelig af, hvor du kommer fra i landet, da transporttiden selvfølgelig kan have stor indflydelse på, om du overhovedet vil besøge den pågældende biograf og i så fald vil dette kunne yde indflydelse på din samlede oplevelse.

Ser vi bort fra dette og udelukkende fokuserer på biograferne og deres udstyr, så går IMAX i Cinemaxx på Fisketorvet, BIG BIO i Herlev og Imperial for at være nogle af de bedste danske biografer. Det hænger for det første sammen med, at der altid er et bredt udvalg af forskellige film tilgængelige i disse biografer. Derudover skyldes det, at der altid er et højt serviceniveau, samtidig med at de alle har noget af det bedste biografudstyr, der findes på markedet.

Cinemaxx på Fisketorvet i København har Danmarks eneste IMAX biograf. Her tilbydes du den allerbedste kvalitet grundet det særlige IMAX-filmformat, der sikrer, at opløsningen bliver langt bedre, end når du ser film via de traditionelle biografsystemer. Derudover vises filmene på det største lærred i Danmark. Ved at se en film i denne biograf, vil du altså kunne få en oplevelse udover det sædvanlige.

Imperial tilbyder ligeledes enestående billedkvalitet og lyd af høj kvalitet. Biografen, der ligger i centrum af København, er verdens største Dolby Atmos-biograf, og med sine 996 sæder er det den største biograf i Skandinavien. Salen blev renoveret for få år siden og har en af de bedste projektorer på markedet.

I BIG BIO I Herlev er du sikret luksus og komfort i topklasse. I denne biograf har du mulighed for ligge helt udstrakt, mens du nyder en god film. Biografsalene er nemlig udstyret med nogle helt særlige stole, som kan skubbes tilbage, så du kan ligge ned og samtidig hæve dine ben. De tre nævnte biografer er uden tvivl blandt de bedste i Danmark. Ser du en film i en af disse biografer, så har du således fantastiske forudsætninger for at få en rigtig god filmoplevelse.