Loading...
Uncategorized

Film skal nydes i biografen og skatten kan du klare fra sædet

Der er intet som at sætte sig til rette i biografen med en stor portion popcorn og en kold sodavand og se den nye, film som du har glædet dig til at se siden du så traileren for flere måneder siden. I Danmark er vi glade for at gå i biografen og nyde en god film sammen med vores venner eller med kæresten. Det er det gode ved film. Der er nemlig en til enhver smag. Du kan se den romantiske film med kæresten eller actionbraget med vennerne. Hvis du er til gys og chok kan du også blive underholdt i biografens mørke. 

Biospil og præmier

For mange mennesker starter biografoplevelsen allerede inden filmen starter. For det første skal man tanke op med snacks og sodavand, man skal finde sine pladser i biografen. Nogle vil sidde så langt tilbage i biografen som mulig, mens andre vil tættere på skærmen og det de kigger på. Når man har fundet sin plads kan man spille biospil og vinde præmier til næste gang man skal i biografen. Man kan lige dokumentere sin tur på de sociale medier, så alle kan følge med i hvad man laver. Man kan faktisk også ordne sin skat fra sædet.

Få styr på sin skat nu

Det er nemlig blevet så nemt at få styr på sin skat nu. TaxMate har nemlig lavet en guide som du kan prøve inden filmen starter. Det tager ikke lang tid og derfor skal du ikke være bange for at gå glip af noget af filmen. Og du har rigeligt med tid til at ordne din skat og sørge for at din telefon er slukket, så du ikke bliver afbrudt midt i filmen eller irritere andre biografgæster. 

På den måde kan du stille og roligt svare på guidens spørgsmål og når du har gjort det, så kan TaxMates eksperter sørge for at du ikke bliver snydt for fradrag. Det kan spare dig for mange penge i skat. Så kan du få flere penge mellem hænderne og de penge kan du bruge på lige det du har lyst til. Eksempelvis flere ture i biografen eller en hjemmebiograf, så du kan se filmene igen derhjemme efter du har set dem i biffen. Derfor er det en god ide at starte biografturen med et lille tjek af sin skat.