Loading...
Uncategorized

Køge bio fik nyt internet

Stort set alle virksomheder skal bruge internet for at fungere, og køge bio er ikke en undsætning. Her bruger vi internettet dagligt til alt muligt forskelligt som et se nye filmtrailere, svare på sociale medie henvendelser og yde kundesupport. Alt dette gør vi fordi internettet er en nødvendig del af vores hverdag.

Når vi surfer nettet er det vigtigt at det er hurtigt. Så spilder vi mindst tid hver dag, og vi får lavet vores arbejdsopgaver hurtigere. Vi har valgt at få billigt fibernet hos os da det er en god forbindelse til en rigtig god pris. Med fibernet har vi 1 gbit internet til stort set ingen penge, og det gør at vi kan streame film uden problemer på hele kontoret.

Sådan fandt vi billigt fibernet

Da vi skulle finde nyt internet fik vi vores HR afdeling til at surfe rundt på nettet og lede efter gode tilbud. Her fandt vi en hjemmeside på nettet hvor vi kunne se et overblik over de bedste internetudbydere, og så valgte vi faktisk bare en på listen. I vores tilfælde valgte vi YouSee som var stærke på fibernet i vores bygning. Vi kunne også vælge Hiper som er en anden dansk udbyder.

Det tog cirka 24 timer at få leveret internettet og vi kunne tydeligt mærke forskel. Pludselig var nettet rigtigt hurtigt, og vi kunne uden problemer pludselig alle sammen være online på samme tid.

Da vi tog en speedtest havde vi langt over 1000 mbit på vores trådløse internet. Det har aldrig været bedre, og vi er meget tilfredse. Vi vil gerne anbefale tvoginternet.dk til alle der mangler et sted at finde deres nye internet. Det er fuldstændig gratis at bruge, og du skal bare bruge søgemaskinerne til at finde dem.

Når du kontakter YouSee kan du enten ringe til dem eller skrive en email, og på den måde vil du kunne bestille dit internet meget hurtigt. Det er super fedt med hurtigt internet da du ikke skal sidde og vente på ting.