Loading...
Uncategorized

Sådan kan biografer benytte virksomheds-coaches til at øge omsætning

Biograf markedet er et svært markede. Det er dyrt at komme igang og der findes allerede nogle storedrenge, som sidder på størstedelen af markedet.

Derfor er det smart som mindre biografer virksomheder at benytte sig af en virksomhedscoach når de skal gennemtænke eksisterende forretningsmodel. Det kan også være at lederes af biografen har brug for at få noget hjælp til at blive en bedre leder, så kan han kan coache sine medarbejdere og dermed opnå større succes. I en biograf handler det nemlig om 3 ting; det tekniske (lærred, lyd, sæder og alt det), slik udvalget og servicen.

Det er her at en coach kommer ind i billedet. En virksomhedscoach (som ulrichsoegaard.dk) kan nemlig hjælpe hele medarbejderstaben med at blive mere selvbevidste, hvile mere i sig selv, være gladere på arbejdet, sælge mere og meget mere. Det er nemlig disse ting som afspejleder kundernes tilfredshed når de forlader biografen.

Som regel er det også unge mennesker som arbejder i disse stillinger, altså står i kassen og sælger guf til biografen, sælger selve biograbilletterne, rydder op efter forestillingen og alle de resterende ting. Idet det er unge mennesker vi har med at gøre er det ikke alle som kender sig selv endnu og hvem de er som mennesker – det finder man først ud af i 20’erne som regel. En virksomheds coach vil kunne hjælpe disse unge mennesker til at trives mere på arbejdet, blive bedre til det de laver og til at finde sig selv.

Derfor kan en virksomhedskonsulent & coach være et absolut fundamentalt remedie for en biograf – uanset om det er de store drenge eller de mindre selvtændige biografer.