Loading...
Biograf

Tag en tur i køgebio med din nye leasingbil

Hvis det er længe siden at du har været i biografen, er det måske ved at være tid til det. I Køge ligger togstationen tæt på, men det er ikke altid, at man gider taget toget i biografen. Nogle gange er det nemlig en midnatsforestilling hvor det vil være rart at kunne sætte sig ud i sin bil og køre hjem igen.

Mange synes, at det er alt for dyrt at købe en bil og derfor er det godt at du med privatleasing kan få dig en billigere bil end hvis du skal finansiere den. Her skal du hoste op med en udbetaling og derefter vil det være en månedlig pris for din bil. Hvis du leaser en Mercedes, vil det ofte være dyrere end hvis du leaser en VW da det er et luksusmærke.

Når du leaser en bil, skal den afleveres tilbage i samme stand som du modtog bilen i. Dog er det okay med almindeligt slid, men alle buler og ridser skal udbedres inden du afleverer bilen. Rent praktisk foregår det sådan, at du når du afleverer din bil går en tur med forhandleren rundt om bilen. Her ser i om der er nogen fejl, og hvis ikke – så kan du køre fra stedet i en ny leasingbil og ikke længere have ansvaret for den gamle.

Ude foran Køge bio er der mange parkeringspladser. Her kan du parkere din bil når du er i biografen. Det koster 18 kr. i timen og du skal betale via EasyPark. De første 30 minutter er gratis, så husk at sætte din P-skive hvis du skal ind og se en kortfilm eller at du udelukkende skal ind og købe slik.

Film omkring biler i Køge Biograf

Der er mange film omkring biler i biografen. Mest populære er Biler fra Pixar der havde premiere for nogen år tilbage. Denne film omhandlede biler og foregik i en verden hvor det var normalt for biler at kunne tale. Jeg er ikke sikker på om bilerne var leaset, men det kunne godt ligne at de var leaset, da mange af dem var nye biler. En enkelt – en lastbil – kunne godt have været brugtleaset, da det var en gammel model.

Du kan købe billetter til biografen på hjemmesiden eller direkte i biografen. Det koster alt mellem 90 og 150 kroner alt efter hvilken film du skal se. Er det de nye film med 3D koster det lidt mere end hvis det er de billige tegnefilm for børn. Det af hænger også af hvornår du går i biografen. Skal du en tur i biografen om formiddagen i hverdagene er det ofte meget billigere end hvis du tager i biografen i ’prime-time’ fredag og lørdag aften.

Husk at vi hver søndag kl 12 holder konkurrence hvor du kan vinde en tur i biografen med popcorn og sodavand. Her vil der være muligheder for at se den nyeste film. Du deltager via vores hjemmeside hvor du kan finde opslaget Her skal du blot kommenterer med hvem du ønsker at tage med i biografen og så er der en chance for at vi udtrækker dig som tilfældig vinder.