Loading...
Uncategorized

Tag i Køge Bio i stedet for at bøvle med vinduerne

Hører du til dem, der egentlig gerne ville gå i biografen lidt oftere og hele tiden har nye spændende film på ønskelisten? Og bliver det ofte ved tanken fordi dagligdagen kommer i vejen?

En tur i biografen er ikke altid sådan ligetil at få planlagt – særligt ikke, hvis du er husejer eller familiemor/far. Her giver vi dig et par gåde råd til, hvordan du får lidt ekstra luft i hverdagen og kan tage i biografen med god samvittighed.

Få styr på logistikken

En travl hverdag kræver planlægning for, at puslespillet med job, fritidsaktiviteter mm. kan gå op. Og skal der findes tid til en tur i biografen oveni, så kræver det selvsagt, at der er styr på resten.

Vi anbefaler derfor, at I gør jeres forarbejde. Find ud af, hvornår filmen går, og hvordan I kommer til og fra Køge Bio. Så har I en god ide om, hvor længe i er hjemmefra. Er der børn der skal passes imens I er væk, så forhør jer hos familie og venner om nogle af dem kan være behjælpelige med pasning. Alternativt kan I hyre en barnepige via en af de mange tjenester, der tilbyder dette eller ved at søge efter en i lokalområdet.

Kom den dårlige samvittighed til livs

Når der er styr på logistikken er det vigtigt, at der ikke er andet, der kan nære den dårlige samvittighed. Ellers bliver det svært at nyde filmen, og det er jo synd, når I endelig er kommet afsted. Sørg for at have klaret de vigtigste opgaver på to-do-listen derhjemme. 

Det gælder bl.a. om at efterlade et rent hjem: Sørg for at tage hånd om rengøringen inden I forlader hjemmet. Sving en støvsuger og tag opvasken. Der er intet værre end at komme hjem til et hjem der sejler.

Sørg for at vinduerne er skinnende rene

Et vigtigt element i at have et rent hjem er at holde vinduerne i fin stand. Alle ved, hvor besværligt det kan være at pudse vinduer, og de færreste formår at holde snavset væk med hyppig vinduespudsning. En anden løsning kunne være at kontakte en vinduespudser i Køge, så de kan tage hånd om vinduerne for dig. Så er du sikret rene vinduer, og der er en ting mindre på listen over opgaver, som kan give dig dårlig samvittighed.

Klip hækken før den vokser dig over hovedet

En anden klassiker på listen over opgaver, der giver dårlig samvittighed – og som ofte bliver udskudt og udskudt – er hækklipning. Det er ofte mandens opgave at tæmme hækken før den vokser helt ud af proportioner, men det er en tidskrævende opgave først at få trimmet/beskåret hækken, og derefter få samlet alt afklippet og køre det på genbrugspladsen. Og i nogle tilfælde er der endnu en udfordring i også at få anskaffet en trailer til formålet. Heldigvis er der hjælp at hente, da der findes masser af servicefirmaer, der kan klare hækken for jer. Det er nemt at få et tilbud, og de kan som regel rykke hurtigt ud – så’ det ordnet!

Vælg den rigtige film til anledningen

Med ro i maven og styr på de store, tilbagevendende opgaver omkring boligen og haven, så er det om at vende tilbage til planlægning af bioturen. Hvis du vil være sikret en hyggelig aften med din mand/kone, så sørg for at vælge en film, der passer til anledningen. Skal I have en romantisk aften og fejre en mærkedag, så er en gyserfilm ikke det mest oplagte. Er der tale om en mere almindelig hyggeaften, så findes der masser af gode komedier og actionfilm i Køge Bio, hvor I helt sikkert finder noget, der falder i jeres begges smag.

Køb rigeligt med snacks og drikke til filmen

Er I blevet enige om valg af film, så er det bare om at få bestilt billetter, så I kan komme afsted. Billetterne kan med fordel bestilles via nettet eller app på en smartphone. 

Det er dog vigtigt ikke at glemme en central del af turen i biografen – nemlig snacks og drikke til filmen. Det hører i de fleste tilfælde til oplevelsen at købe f.eks. popcorn eller slik og god, stor sodavand.

Læn jer tilbage og nyd filmen

Med provianten i hus, så er det med at indfinde jer i biografsalen, så I er klar til filmen. Inden filmen er der tid til småsnak og de obligatoriske reklamer og forfilm. Derefter er det op til jer at nyde filmen og hinandens selskab med god samvittighed.

Rigtig god fornøjelse!